Fitness & Wine

De senaste två veckorna har spenderats i skolbänken där jag läst till personlig tränare på DS Personal Training School i Malmö. Två galet intensiva veckor med tårar och skratt, sena pluggnätter, teori och svettiga dagar på gymmet, och såklart ett gäng sköna människor.

Nu är det bara att vänta i två veckor för att se om jag klarade examinationerna (so help me God), men jag tjuvstartar lite under tiden och informerar såklart när licensen är klar.

Mitt företag byter namn, eller gör ett tillägg rättare sagt: Fitness & Wine. Jag älskar kontrasten och är mer än redo att sätta igång. Jag är ett levande exempel på hur man kombinerar det bästa av två världar… :)

Det kommer hända en del på min hemsida inom kort, så förutom tidigare vinrelaterade tjänster kommer här också presenteras olika träningsrelaterade tjänster i form av PT-timmar, träningsprogram, kostprogram, kroppsmätningar och PT-online samt så har jag inlett ett samarbete med en certifierad massör. Håll utkik!

Om ni vill träna med mig på ett gym så samarbetar jag med L Sportsclub i Staffanstorp, ni behöver inte vara medlemmar för att träna med mig på gymmet. Inom kort kommer jag även att vara tillgänglig i Båstad med omnejd. Jag erbjuder även duoträningar samt utomhusträning. Mejla mig på ericasattler@invintage.se för bokningsförfrågningar samt frågor och funderingar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *