Samarbetspartners

Båstad Fysio hjälper idrottare att hitta det mest optimala sättet att använda kroppen samt att hitta bästa möjliga biomekanik för maximal prestation. 

Båstad Fysio utför behandlingar med vetenskapligt beprövade metoder och utbildar sina medarbetare kontinuerligt.

Deras specialitet är fascia-manipuleringsbehandlingar (Stecco-teknik). Kontakta Karoliina Eveson för info & tidsbokning på mejl: info@bastadfysio.se eller tel: 0431-311674. 

Som medlem på IronShape Gym kan vi erbjuda 15% rabatt på hela sortimentet från Prime Nutrition som vi säljer på gymmet. Kosttillskott när det är som bäst!

Anders Franzén på Face Facts är leg. sjuksköterska och certifierad injektör. Anders utbildar även i injektionsteknik och har mer än 10 års erfarenhet i branschen.

Anders utför injektioner och behandlingar på sin klinik i Växjö men frilansar även på andra ställen i landet som Båstad, Halmstad, Jönköping, Sölvesborg, Hässleholm, Vetlanda, Karlskrona, Kalmar, Höllviken, Malmö och Sigtuna.

Som medlem på gymmet har du följande rabatter hos Face Facts: 5% på fillers och botox (gäller ej klinik i Båstad) samt 5% på celluformbehandling.

Lashes by Heidi

Heidi Hammar på Lashes by Heidi driver en skönhetssalong i hjärtat av Båstad. Heidi är utbildad kliniktandblekare, nagelterapeut och fransstylist. Som medlem på gymmet har du 10% rabatt på följande behandlingar: tandblekning, fransförlängning, lash lift, nagelförlängning och nagelförstärkning.