Från barndomsdröm till verklighet

IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB börjar ta form

Idrott och sport har alltid varit en stor del av våra liv och då framför allt styrketräning. Allt sedan vi var små har tanken på ett eget gym funnits där i bakgrunden, dock på två helt olika håll och på två vitt skilda plan i livet.

Efter ett antal år med säsongsliv i restaurangbranschen både utomlands och i Sverige, utbildningar, kontorsarbeten och egna företag så landade vi till slut, återigen, i Båstad. Våra vägar möttes och plötsligt verkade den här barndomsdrömmen inte så oändligt långt borta längre. IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB var närmre än vi då anade.

Tillsammans började vi drömma och fantisera för att sedan diskutera, planera och aktivt leta lokal. Efter några vändor fram och tillbaka så fick vi en möjlighet vi inte kunde motstå. I oktober signade vi kontrakt på lokalen, totalrenoveringen började och 1 februari 2019 slog vi upp portarna till IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB.

Vad hittar ni hos oss?

IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB är ett totalrenoverat gym på två plan som är öppet dygnet runt för våra medlemmar. Vi erbjuder cardiopark, funktionell träning och förstklassig styrketräning med ny utrustning från Gymleco som är ledande i branschen, varumärket står för högsta kvalitet och minimalistisk design.

Det finns utrymme för både stora och små att varva ner och umgås, dricka kaffe och värma sin lunch. Det finns även omklädningsrum med duschar. IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB erbjuder personlig träning i olika former: individuellt, duo och small group training samt kostrådgivning, kroppsmätningar och massage.

IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB är det enda gymmet i Båstad med ett tävlingsteam, Team X Shape by Sattler Wallberg, så har du planer på att tävla inom fitness och bodybuilding är du välkommen att höra av dig.

Hälsa och välmående i fokus

Vi lägger stort fokus på ditt välmående och din hälsa och vi vill att du ska komma igång på bästa sätt. Därför erbjuder vi inbodymätningar, gymintroduktion och träningsschema i våra gymkort, utan någon extra kostnad. Vi vill hjälpa dig att nå de resultat som du önskar samt få en hållbar livsstil. Med tydliga mål, säkra mätningar och ett fokus så kommer vi att nå dit.

Något för alla

IronShape Gym by Sattler Fyrstedt AB säljer årskort, halvårskort och erbjuder rabatterade priser till seniorer 65+, ungdomar 13-19 och kids 10-12. Månadskort, veckokort och sommarkort finns också till försäljning, samt presentkort. Vi är även anslutna till Actiway. Betala direkt mot faktura, via swish eller välj autogiro som en smidig månadslösning.

Följ oss på sociala medier

För att hålla er uppdaterade om nyheter och annan information: gå in och följ oss på facebook, IronShape Gym och insta, @gymironshape.

Varmt välkomna! Erica & Larry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *