Marie Holmstedt – Bikinifitness

Då välkomnar vi Marie Holmstedt till Team Shape by Sattler! Den här tjejen kom in i mitt liv för mindre än en vecka sedan. Jesus, vilken brud! Ambitiös och orädd med båda fötterna på jorden. Dessutom ursnygg med en fantastisk personlighet. Det här är hennes egen historia:

Marie heter jag, 41 år, fembarnsmamma (mitt yngsta barn fyller 2 år i april och det äldsta blir 15 år i juli!), bosatt i Viken i Höganäs kommun, jobbar som gruppträningsinstruktör på Nordic Wellness och är dessutom fritidspolitiker. Jag har en stor passion för träning, mat, vin och resor!

Träning och hälsa är något som präglat mig i hela mitt liv. Jag började tex att jobba i gymbranschen som gruppträningsinstruktör (aerobic, step-up, bodypump, spinning, yoga/pilates) redan som 18-åring. Utöver det har jag utbildat mig till leg logoped och diplomerad massör och gått kurser inom ledarskap och personlig utveckling. Under 12 år av mitt liv har jag även jobbat som kommun- och regionpolitiker och haft tunga uppdrag som styrelseledamot och varit ordförande i nämnder/beredningar. En kort period var jag även egen företagare. Det är helt underbart att få jobba tillsammans i team med människor, att se deras utveckling och glädje – jag älskar det!

Mitt stora intresse för kost och näringslära håller jag levande varje dag genom att laga god och näringsriktig mat från grunden och jag är noga med att ge kroppen rätt näring för att energin ska vara på topp hela dagarna.

2013 började jag hårdsatsa på styrketräningen och tränade tungt för maximal muskeltillväxt 5 dagar/v. Dessvärre fick jag avbryta pga en wiplashskada och bindvävssjukdom och inleda rehabträning istället. Sedan början av 2016 har jag återigen kunnat ta upp hårdsatsningen, uteslutit cardioträning och styrketränar tungt 5 dagar/v igen. Det känns helt underbart! Njuter av att bli starkare för varje dag som går…

Hösten 2018 ska jag utmana mig själv genom att delta i en bikinifitnesstävling.

Följ Marie på insta: truejourney.se

1 svar på “Marie Holmstedt – Bikinifitness”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *