Livsstilsförändring

Alltså denna kvinna! Jenny började hos mig i september förra året, vi körde stenhårt i 4 veckor med pass och ett mycket strikt schema. Resultatet efter dessa veckor var mycket bra. Hon ändrade om hela sin livsstil men framför allt kosten. Jenny är ett levande exempel på att man kan få sjuka resultat genom att ändra matintaget. Hon kör ca 2-3 träningspass och har en fri ätardag per vecka.

I början av februari körde vi igång igen för att trimma formen ytterligare och här är vi idag! Det är inte bara den fysiska förändringen som skett, med massa centimeter och kilon som är borta plus den snygga hållningen, utan styrkan, självkänslan, energin och utstrålningen. Jag är så jävla imponerad av dig!

Vill ni också ändra livsstil? Mejla på ericasattler@invintage.se eller ring mig: 070-8896137. Det är aldrig försent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *