Look at this girl!

Det här är Sara. En fantastisk kvinna på alla sätt. Glad, positiv, omtänksam och ödmjuk. Våra vägar möttes i början av juni då Sara behövde hjälp med kost och träning. En livsstilsförändring med mer energi och en starkare och smidigare kropp som mål. Samt att känna sig tryggare i träningen på gymmet.

När vi först började var vi ganska långt borta från allt vad knäböj och armhävningar heter och hållningen var en smärre katastrof. Nu står vi här, 8 veckor senare, and look at this girl! Jag är så stolt så att jag nästan spricker!

En pigg och sund kvinna med en fantastisk hållning som utstrålar självsäkerhet, styrka och massa energi. Att Sara fick en viktnedgång på nästan 6 kg och ett minskat midjemått med 9 cm och 8 cm på rumpan är en skön bonus på vägen. Lägg där till att hon har sänkt sin vilopuls med 26 slag per minut. På 8 veckor. Wow!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *