Christian Eberstein – en av Sveriges främsta tennisveteraner

Båstad har alltid var ett centrum för tennis och Christian Eberstein från Stockholm har länge spelat, men det är först på senare år som han gjort stora framsteg och visat att han nu tillhör de främsta tennisveteranerna i landet. Tidigt i somras kom Christian till mig då han behövde hjälp med att jobba upp styrkan i musklerna samt bli smidigare med en bättre rörlighet, framför allt i axlarna. Målet var SM i början av augusti.

Det blev en intensiv träningsperiod där fokus låg på basövningar på gymmet och vi hann faktiskt med att trycka in ett personbästa på knäböj! Augusti med SM för veteraner kom snabbt och tyvärr åkte Christian ut i kvartsfinalen men med ett betydligt bättre spel än tidigare år. Nu är planen att prioritera gymmet resten av året, och vi ses igen nästa sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *