Arg & frustrerad

Varför? För att jag inte kan träna. Det kryper i hela kroppen, jag är på dåligt humör, galet lättirriterad och tycker att livet är piss i största allmänhet. Bitter som få med andra ord. Den här förbannade inflammationen har gjort så att jag inte kunnat träna ordentligt på drygt tre veckor nu. Bahhhhh… Och jag som var på gång. Troligtvis var det detta bänkpresspass som fick bägaren att rinna över och min kropp att balla ur:

Personbästa – Bänkpress:

20 kg – 100 reps
40 kg – 30 reps
50 kg – 12 reps
60 kg – 6 reps
70 kg – 4 reps
75 kg – 2 reps
80 kg – 1 rep
85 kg – 1 rep

Efter bänkpressen så mjölkade jag ur ordentligt med ytterligare 3-4 övningar. Inte så smart och genomtänkt med facit i hand men jag gjorde i alla fall personbästa och just då kände jag mig som en världsmästare. Vilken idiot. Jag vill skrika, gråta och slå någon. Men det går över. Det känns redan bättre. Hmm. Har jag lärt mig något? Troligtvis inte.

2 svar på “Arg & frustrerad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *