I soffan med ångest

Ligger här med ett glas Chateau Paradis Blanc och pillar mig i naveln. Jag ljuger om jag säger att jag är cool lugn, för det är jag inte.

Om 90 minuter blir jag 30. Hallå, TRETTIO ÅR, fattar ni? Det är helt galet. Men det som är ännu mer galet är att jag har ångest som en blivande 50-taggare med russin till kinder, överflödiga volanger och tuttar ner till knäna…

Jag minns när mamma fyllde trettio. Det grillades spädgris på gården, grannarna var aspackade, morsan rökte (på?) och farsan kräktes i rabatten. Typ. Jag var 9 år gammal.

Nu är det alltså min tur. Mina sista timmar som jag kan säga att jag är tjugo någonting. Helvete vad fort det gick. Men vet ni vad? Måhända att mitt pass säger trettio men rumpan säger något annat… Tight som fjorton! :)In i dimman…

4 svar på “I soffan med ångest”

  1. Det ”MORSAN RÖKTE PÅ” var Ultra Blend Menthol och inget annat, om någon trodde det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *