Sommarläsning med mängder av Lambrusco

Jag har varken lagt av med att skriva strunt, vräka ur mig dryga kommentarer eller propsa på er schyssta viner, jag har har bara tagit lite semester. Och det är så jävla skönt!

Jaha, som nybliven 30-taggare känner jag mig inte en dag äldre än 22, jag överlevde både födelsedagen och festen dagen därpå. En trip till Göteborg och Liseberg stod på schemat för att sen åka vidare till Värmland, men nu är vi alltså tillbaka i fantastiska Skåne.

Antar att ni har det lika regnigt som jag så passa på att läsa lite nyttiga reportage om vin och annat gott som gör livet värt att leva, och drick mängder av härlig Lambrusco av bra kvalitet, i alla färgkulörer. Enjoy!

Ben & Jerry’s – så mycket mer än bara glass

Chefskurser med biodynamiskt tänk

På upptäcktsfärd i Trentino-Alto Adige

Utforska Valle d’Aosta

Trendvarning på Lambrusco

Italienska viner i toppen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *