Malmbergs vatten

I fredags hände det grejer. Inte nog med att jag tillbringade dagen i köket (platsen som oftast tillhör min man) utan jag publicerade även en artikel om vatten på Invinitum. Något som verkligen inte hör till vanligheterna.

”För 5000 år sedan öppnade sig himlen över Linderödsåsen i nordöstra Skåne. Ner föll ett regn så kraftigt att dess droppar trillade till marken med sådan styrka att de letade sig igenom djupa lager av grus, lera, kalk och berg. På sin färd genom jorden samlade de upp viktiga mineraler och salter för att till slut nå en grund under jordytan och samlas i en artesisk källa, den finaste källan av dem alla”. Läs hela inlägget här.

Följ mig även på Invinitum och på Fresh Magazine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *