Blossa Glögg 2010

Det är inte bara flaskan som glimmar i guld utan även innehållet. Förra året bjöd storsäljaren på clementinsmak och även i år är glöggen vit, vilket jag tycker är helt oövervinnligt. Saffran är huvudkryddan som skänker liv till drycken och nog är den generös och fint smaksatt.

Må hända att vi hade glöggpremiären något tidigt i år, men varför vänta på det som är så himla bra? Desto fler flaskor hinner vi ju njuta av innan årets slut. Vi blir glada och Blossa likaså då de åter igen vinner årets glöggförsäljning.

Glögg, pepparkakor och mögelost är så barnsligt gott men tänk er även den här saffransglöggen tillsammans med nybakade, ja just det, saffransbullar. Mums säger jag.

Följ mig även på Invinitum och på Fresh Magazine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *