Tyskland i Världens Viner

Magnus ville ta oskulden. Såklart att han ville men det kunde han glömma. När en ny tidning av Världens Viner dimper ner i postlådan är den helig för mig. Den är min och jag bestämmer när någon annan får tafsa på texterna.

Om jag så ska låsa in mig på toaletten för att få dofta och känna på de orörda sidorna först så får det vara så. Somnar jag däremot med tidningen över huvudet (vilket hände igår och Magnus var garanterat där och pillade) går det för sig att han bläddrar lite lätt i den, så länge han inte talar om att han varit där.

Ikväll blir det till att fortsätta läsa om Tyskland som vinland, ska bli intressant för att inte säga väldigt behövligt. Så vid läggdags kommer jag trycka tidningen till mitt bröst och intala mig att den fortfarande är orörd, ren och fin med oskulden kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *