Min första riktiga myskväll

Champagne

Jag fullkomligt älskar champagne och löjrom, så valet av vad jag ska äta och dricka när jag får välja helt själv är som att stjäla godis från småbarn, inte för att jag någonsin gjort det eller kommer att göra. Efter att lillskruttan tittat fram till denna underliga värld börjar vi med en skål i den ädla drycken och jag kommer ogenerat att njuta av varje droppe (läs: av ruset).

Klassisk Kalix löjrom, rödlök, vispad crème fraiche och lite citron serveras på ett fat och vi spiller en bättre champagne i glasen. Bubblorna kommer garanterat göra mig, om möjligt, ännu mer lycklig, fnittrig och förmodligen rätt barnslig (för att inte tala om full). Kvällen kommer bli förtrollad, magisk och inlindas i så mycket romantik att kärleksgudarna avundsjukt sneglar ner på den förföriska plats där pilarna slog ner.

Jag måste vara världens simplaste tjej att förföra och göra lycklig (och berusad). Blända mig med din närvaro, ställ fram ett par flaskor väl kyld champagne, servera med lite kaviar och jag ylar som en varg i månskenet vid midnatt. Tror ni att Magnus håller med? Låt oss hoppas det, för det är ju nämligen bara med honom som det fungerar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *