30 minuters ”hemmaträning”

Alla har vi sådana dagar. Det går i ett. Jobb och familj. Städa, tvätta och handla. Vardagliga saker som gör att det ibland kan vara svårt att hinna med. Och tyvärr så är det just träningen som blir lidande dessa dagar. Träningen som kanske är viktigare än allt annat för att du ska orka hålla ett högt tempo. Orka prestera. Orka leka med barnen. Orka vara social. Orka må bra. Orka leva.

Hur kommer det sig då att det som egentligen är viktigast för oss prioriteras bort? För att vi är lata av naturen. Samt fulla av ursäkter och världsmästare på att komma på värdelösa undanflykter. Simple as that.

Det mesta handlar dock om att prioritera, tänka om och planera. För 30 minuter över, det har vi alla. Det bästa med dessa intensiva pass är att du kan utföra dem precis vart du vill: hemma, på stranden, på hotellrummet, i skogen. Överallt. Du behöver heller ingenting, utan du jobbar enbart med din egen kroppsvikt. Möjligtvis behöver du en spark i röven, eller 10, men det är också allt. Och lätt värt det.

Ett 30 minuters ”hemmaträningspass” kostar 500 kr. Mejla till ericasattler@invintage.se vid intresse så lägger jag upp ett program som passar dig. No more excuses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *