Hur mycket vill jag det här?

Efter förra tävlingen i juni hade jag 8 veckor hyfsat fritt. Första veckorna åt jag vad jag ville och tränade när jag hade lust, för att sedan fokusera på att bygga. Hur skönt som helst men i mitten på augusti drog dieten igång på nytt. Jag ljuger om jag säger att det inte var jobbigt. Motivationen har aldrig riktigt kommit tillbaka och allt har varit tungt. Frågar mig själv säkert 10 gånger om dagen om jag verkligen ska köra tävling igen… 

Det går upp och ner, ibland har inspirationen varit med mig och allt har känts bra men nu tvivlar jag igen. Kroppen är i total obalans, magen är katastrof och viljan som en berg- och dalbana, dessutom har jag dragit på mig massa vatten. Kanske 8 veckor var för kort för att kroppen skulle återhämta sig? Men det borde det egentligen inte vara. Jag ger det en vecka till och sen får vi se vad som händer. Hmm… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *