Snart semester

Två dagar kvar. Behöver jag säga att jag räknar ner? Och det trots att jag hade en vecka ledigt efter tävlingen i mitten av juni. Spenderade några dagar i Lloret de Mar och Barcelona. Fantastiskt skönt att varva ner efter all stress tiden innan tävling. Men nu är det snart dags för lite ledighet igen. 

De två första veckorna efter tävling gjorde jag inte mycket. Drog ner på träningstempot rejält, tränade när jag kände för det och käkade vad jag ville. Återhämtade. Landade. Reflekterade. 

Men nu är jag tillbaka till matlådeträsket med matschema och strikt träningsplan. Det sjuka är att det är rätt skönt. Träningen flyter på bra och med sju kilo plus på vågen sedan tävlingen så har jag både energi och lust att trycka på. Nu jävlar ska här byggas! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *