Ny hemsida & ny energi

Här har det varit tyst ett bra tag nu… Anledningarna är många men en utav dem är att jag har byggt om min hemsida. Tanken var att jag skulle hinna bli färdig till 5-års jubileet men det blev inte riktigt som jag tänkt. Det första inlägget publicerades 7 oktober 2009 och sen dess har hemsidan sett likadan ut, så det var väl på tiden att det hände något. Nu är den nästan klar och lanserad men lite småskavanker får ni dock stå ut med ett litet tag framöver…

Gällande träningen så ligger jag i en bulk- och byggfas och börjar precis vänja mig vid att äta mer och bli större… Plus 5 kg på 10 veckor. Jesus. Känner mig starkare än på mycket länge men jag ljuger om jag säger att jag inte längtar till deffen i februari. Målen är satta för kommande träningsår och än så länge så känns det bra, får  jag bara vara fri från skador så går det förhoppningsvis vägen. Time will tell…

2 svar på “Ny hemsida & ny energi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *