Då kör vi!

Träning, träning och träning. Och diet. Det är väl typ det som mitt liv består av. Och har gjort de senaste 16 veckorna. Men det går framåt även om jag tycker att det går sjukt långsamt. Aldrig tillräckligt snabbt, aldrig tillräckligt stark, aldrig riktigt nöjd. Lever lite grann i en bubbla. Fullt fokus på mina mål. 18 veckor kvar så jag är nästan halvvägs. Fredagens mätning och vägning blev ändå ett positivt besked. Nere på 61,4 kg så eventuell tävlingsvikt på 60 kg känns helt plötsligt inte längre omöjligt att nå. Fettprocenten ligger hyfsat och muskelmassan as well. Fast nu blir det till att fokusera på styrkan. Styrka, styrka, styrka. Blod, svett och tårar. Vet inte vilket som sprutar mest. Det gör ont och jag är trött. Och konstant hungrig. Men det ska fan gå. Och nej, en andra plats är inte intressant, då skiter jag hellre i det. Allt eller inget. Svart eller vitt. Inga gråzoner. Bara att bita ihop, hålla käften och köra.

2 svar på “Då kör vi!”

  1. Tack! Det har du, du ska bara plocka fram det. En känga till kanske hjälper? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *