En underbar helg i Båstad

20131014-071549.jpg

I fredags tog jag med mig Harley och åkte till Båstad. Det var dags att tanka lite kärlek hos Diana och Dansk (se, jag är ju hur gullig som helst Martin). Så jävla mysigt! Ibland saknar jag Båstad som fan, och det gör det ju inte bättre att ni är där. Tack för en fantastisk helg! Love you…

4 Comments

 1. Robert Jansson

  Du tycks verkligen gilla Skåne och jag håller med men jag skulle nog faktiskt framhålla mitt födelse län Blekinge som Sydsveriges pärla eller vad tycker du.

 2. Diana

  Så jävla mysigt!! Men hur fan kunde tiden gå så fort?? Love you

 3. Erica Björklund Sattler (Post author)

  Kan inte hålla med… :)

 4. Erica Björklund Sattler (Post author)

  Förstår inte! Sinnes… Love you!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *