Lilla Torg, bakis & söndagsbestyr

I fredags blev jag och Magnus, nästan helt otippat, barnlediga. Liri kom hem till oss och tog hand om hjärtat och vi drog in till Malmö för fest hos Caroline och André. Vi käkade, drack vin och rökte alldeles för mycket men jävlar vad roligt vi hade. Kvällen avslutades på Koi och vi trillade väl hem runt 4-tiden…

Harley slog upp sina blå strax efter 7… Jag trodde jag skulle dö! Men det är ju inte så mycket att göra utan vi gick snällt upp och förflyttade oss till soffan. Det sjuka var ändå att jag tog på mig bikini, skit i att fråga… Fortfarande onykter är det enda svaret jag kan ge. Vi låg (nä, inte som i ligga) hela dan men jag blev mest förvånad över hur jävla rolig jag är när jag är bakis… Fråga Magnus, han jublade av förtjusning.

Lördagen tog äntligen slut och vi vaknade upp till en söndag med strålande solsken och 15 grader varmt, fantastiskt! Grabbarna åkte och kollade motorcykel och jag och Little H fixade i trädgården hela dan. Planterade blommor, rensade rabatter och städade upp en förfärlig framsida vilket innebar att jag fick flytta 300 (?!) kg sten. Nu är det måndag, jag har ont på ställen jag inte trodde existerade och jag har bränt min rygg. Jag älskar sommaren! 27 grader och strålande solsken i tropikerna, så här vill jag ha det alltid… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *