Hektiska dagar på ProWein

Vi anlände till Düsseldorf i lördags eftermiddag, det var mulet men varmt och behagligt och det kändes nästan som vår där vi gick i våra uppknäppta jackor på gatorna och strosade. Söndagen fokuserade vi på ett gäng möten, därefter Portugal som bjöd på en hel del överraskningar. I måndags stod Bordeaux och Rhône på schemat som inte bara uppvisade tradition, frukt och koncentration utan även massor av charm och personlighet, för att inte tala om galna fransmän… Sen kom då idag, sista dagen på mässan och Champagne osade hett och vad kunde vara bättre än att avsluta mässdagarna med de förföriska bubblorna från ovan nämnda region? Och vi hittade några riktiga guldkorn till slut… Så med detta tackar jag för mig i Tyskland, lägger huvudet på kudden och nannar gått tills klockan ringer tidigt imorgon bitti. Bye Germany, hello Sweden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *