Jag tror Syndafloden är på väg!

Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det här, men tydligen något så fruktansvärt att vädergudarna tyckte det var befogat att stjäla min sommar… Allvar, snart regnar vi ju bort! Jaha, så vad gör man då när himmelen öppnar sig och gudarna visar sin vrede? Jo, man läser om vin såklart!

Den grönaste vingården i USA

Sparkling Italy

Spanien ökar sin export

Bordeaux skjuter i höjden

Äggformade ekfat

Vega Sicilia släpper vin från Rioja

Inget stilla vin från England

Bör väl tillägga att jag inte är så religiös som det kanske låter, i fall någon trodde det… Det är nu jag mumlar för mig själv: Jag är min egen gud och min kropp är mitt tempel.

Följ mig även på Invinitum

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *