Varför blir det aldrig som man tänkt sig?

Snart är det semestertider. Så var det tänkt i alla fall. I måndags försvann Magnus in i skogen för att leka krig i en vecka och min tanke var då att jag skulle jobba in lite tid, ensamma kvällar efter att Harley lagt sig (och ingen rastlös man som ber om att jag ska stänga datorn) bäddade för att jobba in nästan en hel semestervecka. Men icke.

Harley har legat med feber och halsfluss veckan lång så istället för att ligga före i min planering är jag nu långt, långt efter. Mitt i finliret på köksrenoveringen också där arbetsledaren slitit sitt hår för att göra mig nöjd… Mer om detta senare. Men, kontentan är att jag troligtvis får skjuta på ledigheten och ska sanningen fram kan jag villigt erkänna att jag hade glömt bort (läs: förtränkt) vad tidskrävande marktjänst på heltid är. Jag hade aldrig blivit en bra hemmafru…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *