Ombytta roller

Imorse ringde jag mina päron, mamma svarar efter några signaler med oerhört hes och trött stämma varav jag antog att hon var sjuk. Icke. Min käre mor och min lika käre far hade varit ute på krogen kvällen innan och därför lät hon också som hon gjorde.

”Va fan, ni är ju ute och krökar var och varannan helg” sa jag med ett något avundsjukt skratt. ”Ja, det var ju 28+ på Mastis” viskade morsan med ett närliggande fnitter. Efter ett tag fick jag farsan i luren, vi snackade en stund men hans alltid så vininspirerade frågor verkade som bortblåsta och helt apropå utbrister han: ”Gud vilken huvudvärk jag har, jag måste lägga på, hej då”.

Nu tänker ni att nu kommer det klyschor som ”vart tog tiden vägen?” eller ”gud, vad gammal jag blivit”. Ohh no. Det enda jag funderar på är när i helvete jag ska få gå ut och skaka rumpa? När Harley tagit körkort eller?

Följ mig även på Invinitum

5 svar på “Ombytta roller”

  1. som sagt det var länge sen det var så roligt… nästan som förr i tiden. Mastis hör ju inte till mina favoritställen men i lördags fick de godkänt. bra musik att skaka rumpa till, har nog lite träningsvärk om jag känner efter.

  2. jag ser fram emot maj när vi får ”parta” mä våra tjejer hoppas verkligen den träffen blir av, vi måste ju kolla om barna håller måttet ha ha

  3. Det hade varit kul, ska kolla hur jag har det så kan vi väl boka in ett datum när det passar alla. Ni har inte en chans… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *