Hollywoodfruar och vin

danskah

Jag skrattade ihjäl mig när vi tittade på Danska Hollywoodfruar för en stund sen. Den korkade Lisa åkte iväg med sin man för en vinprovning i Kalifornien där hon mest snörpte sina läppar, talade om hur bittert det var och att det inte föll primadonnan i smaken.

Anledningen att Guds skämt till mannen hamnade där från början var att hennes man tyckte Lisa var pinsam när hon inte kunde skilja på bra eller dåligt vin.

De åkte hem för ytterligare en provning där flickan med många namn skulle plocka ut vilket vin som var dyrast, mitt i mellan och billigast med förbundna ögon. Den blonda bruden klarade, mot alla odds, testet och vi jublar alla åt prestationen. Well done Lisa, well done.

Följ mig även på Invinitum och på Fresh Magazine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *