Lördagsmeny i Stockholm

På fredag åker vi till Sveriges baksida, (jepp, det är Stockholm jag pratar om) östkusten har aldrig riktigt varit min grej. Det är första gången vi ska flyga med lillskiten och det kommer bli mycket intressant, stackars Harley bara som har en hysteriskt flygrädd mamma. Tur att pappa är tuffare.

På lördag ska vi fira Magnus (som fyller år på måndag) hos goda vänner och vi har nu äntligen lyckats komma överens om en meny. Ni tror väl inte att Magnus får bestämma bara för att han fyller år? Glöm det.

Kalix löjrom med rödlök och crème fraiche

Champagne

Kryddig hummersoppa

Halvtorr Gewurztraminer

Rådjursfilé med murkelsås och hasselbackspotatis à la 80´s

Modern Rioja

Osttallrik med getost, kittost, prästost och grönmögel

Fyra viner från menyn

Passionsfruktscheesecake

Sauternes

1 svar på “Lördagsmeny i Stockholm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *