Gustibus i Rioja Sommelier Award 2010

Rioja Sommelier Awards

Så var det dags igen. Den mycket uppskattade tävlingen för sommelierstuderande runt om i landet äger åter igen rum på den magnifika restaurangen ”Och himlen därtill” i Stockholm den 12 maj. I år ska vinsten försvaras.

För snart ett år sedan stod vårt lag (jag, Carin och Oskar) från Gustibus i Malmö som segrare och vi belönades duktigt med en resa till Rioja.

Självklart så håller vi även i år på de duktiga tävlande från den Skånebaserade sommelierskolan och för att stödja dem ska ni gå med i gruppen Vi som håller på Gustibus.

Dessutom behövs supporters vid finalen och alla som är intresserade av livets läckerheter är välkomna, självklart bjuds det på het mat och snygga viner, lämna anmälan till tomas@herokommunikation.se.

Enda kravet är att ni ska medtaga en banderoll med texten ”Gustibus ÄR bäst” och t-shirts där det klart och tydligt står ”Skåne ligger närmast Rioja”. Peace of cake.

Ni kan även gå in och läsa en nypublicerad intervju om mig där jag ger er en inblick i just tävlingen, Riojaresan och coola viner från distriktet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *