Kniven mot strupen

kniven mot strupen

Måste vara ett av Sveriges mest pinsamma tv-program genom tiderna. Jag blir generad bara att se reklamen och har ännu inte lyckats se ett helt program. Bespara mig denna bleka kopia av Gordon Ramsey i rutan, jag får rysningar bara jag ser clownen vid namn Alexander Nilson.

Tycker att det är synd att en begåvad kock ska smutskasta sig själv och göra sig själv till åtlöje inför hela svenska folket. Alla gör vi våra val här i livet och även om bra med pengar trillar in på hans konto kommer han nog i framtiden ångra sitt beslut när barnbarnen kallar honom för en patetisk härmapa.

Det värsta utav allt är att han håller på att utveckla en egen idé inom matlagningsprogram-genren. Jag tror det kommer bli skräck-tv så jag byter kanal och minns Alexander som kocken som en gång hade en lovande karriär.

4 svar på “Kniven mot strupen”

  1. Man har svårt att sätta ord till detta tokiga dårskap som skapar löje för alla oss andra, vad ska människor tro??
    kram//D

  2. Alexander e ju störtskön……han kan laga mat iaf det märks..
    och inte lika stel och tråkig som kockar genrellt är på TV.

  3. Det är ju uppenbart att han väcker känslor och skapar diskussioner så lite cred ska han väl ha… Men det gör ju honom inte mindre pinsam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *