Bästa presenten – Chokladtryfflar och vin

Chockladtryfflar

Presenter som alltid är lika uppskattade är de som man gör själv med mycket kärlek, omtanke och tid. Årets julklapp 2009 i familjen Björklund Sattler blev ”Tryfflar by Erica och Magnus”. Det tog oss några veckor i förberedande syfte för att komma på finessen och vilka smaker som vi skulle ha till de runda, det är tanken som räknas, choklad-drömmarna. Som med allt annat ger övning färdighet och lagom till julafton stod läckerheterna klara.

Köp en vacker burk, gör en fin etikett och presenten är klar. Perfekt när man ska gå bort på middag, på kalas eller bara vill vara lite extra snäll. Har du dessutom med dig ett vin som är generös med sin fruktkoncentration blir du garanterat bjuden fler gånger. Varför inte en Amarone från Veneto eller en modern Rioja från Alavesa? Jag hade blivit glad i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *