Anneli Bååth – Bodyfitness

Den här tjejen har alltid varit i bra form, tränat hårt och varit galet ambitiös. Men i höstas så bestämde hon sig för att göra en tävlingssatsning, ta träningen till en helt ny nivå. Vi började med att gå in i en tung byggfas och dra ner på all cardio. Vi justerade även upp kaloriintaget väsentligt mer än tidigare. Bra mat men mycket mat!

På knappt 12 veckor lyckades Anneli med detta imponerande resultat. Hon har byggt och format om kroppen där fokus har varit framsida axlar och vidd på ryggen, framsida lår och rumpa. Vi har även övat posering och kroppskontroll. Med en stor passion för sporten och målmedvetenhet så kommer man långt!

Annelie tävlar för Team Shape by Sattler och det ska bli grymt kul att se dig på scenen i vår. Nu kör vi ända in i kaklet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *