Tillbaka till vardagen

Semestern är slut och jag har jobbat min första vecka och haft min första lediga helg. Rätt skönt att komma tillbaka till rutiner med tidiga morgnar, träning och matlådor. Med rutiner mår jag som bäst även om det såklart är galet skönt att softa lite och vara ledig ibland. Alla behöver vi ladda våra batterier.

Vi får väl se vad hösten har att erbjuda, mycket grejer på gång. Kommer att bli kul. Just nu ligger fokus på Decembercupen och Luciapokalen i slutet av året och dieten är i full gång. Jobbar på att bli starkare, hårdare och bättre än förra gången på scenen. Bara att lägga i ytterligare en växel. Tacksam att jag har fantastiska människor omkring mig som ger mig massor av energi.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *