Och så gick det…

svartvithel

Med lite hinder på vägen så gick det inte riktigt som planerat kan jag väl tala om. Resan som började i november förra året för att komma i form och senare för att tävla i Fitness Five har tagit slut, i vilket fall det sistnämnda. En axel som har krånglat i stort sett hela våren har ju inte heller varit till min fördel och ska jag vara helt ärlig så har förberedelserna och upplägget inför FF varit katastrof.

Alltifrån ändrade kvaldatum (8 veckor tidigare än vad som var planen för min del), ändrade anmälningsdatum, domare som dömer kval som även ska vara med att tävla och som fått lämna bidragen senare, dålig information och allt har kommit ut i sist stund. Lägg där till att damerna i Malmö körde på fel procent i bänkpressen… Sista nyheten är att de skiter i semifinalen och ändrar plats och datum för enbart en final i slutet av juli i Göteborg istället. Intressant. Fast mest oseriöst.

Oerhört irriterande och nonchalant mot alla som satsat hårt i x antal månader. Jag kan låta bitter (vilket jag är) men kontentan är fortfarande att jag inte var tillräckligt bra. Om jag varit det så hade jag ju kommit med bland de 20 bästa som går direkt till final och då hade jag förmodligen inte brytt mig så mycket om vad som hänt på vägen. Men skit i det nu, formen för beach 2014 är på plats och jag har redan nya mål i sikte…

2 svar på “Och så gick det…”

  1. You go girl!! Du har gjort en fantastisk resa, va stolt över det du åstadkommit. Det har varit intressant, lärorikt och emellanåt lite smärtsamt att följt dina framsteg…

  2. Tack snälla du! Du har ju varit en del av framstegen… :) Och vad gnäller du för? Det har ju bara varit lite mjölksyra. Haha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *