Jobba som servitris/servitör i Österrike

”Ännu en workation i Alperna till folket (om man med ”folket” menar er, bästa WoFo-medlemmar!) Denna gång i Bad Gastein, Österrike. Är du en snöälskare, social, trevlig, oftast på gott humör, jobbat ett par år på restaurang eller liknande och vill ha fyra månader fyllda med skidåkning och frisk luft? Då har vi den perfekta workationen för dig i Bad Gastein. Vi söker en servitör eller servitris som vill jobba hos vår partner som har en restaurang.

Bad Gastein är otroligt vackert och välbesökt, och vi vågar nästan lova att din workation kommer att bli en av de bästa upplevelserna du varit med om. Staden har dess karakteristiska byggnader och pudervit snö som täcker backarna. Skidåkningen kan knappast bli bättre. Vår partner Erica från InVintage, som själv jobbat på samma restaurang för ett par år sedan, har sagt att hon hade en av de roligaste perioderna i hela sitt liv där nere.

Denna workation sträcker sig mellan slutet av december (runt jul) till april. Du arbetar ca 48 timmar per vecka och är garanterad 1 ledig dag/vecka. I lönen är alla måltider inkluderat de dagar man jobbar. För dig som älskar klassiskt svensk ägg- och grötfrukost kan det vara värt att notera att övriga Europa inte har samma stadiga frukostkultur som vi här hemma.

Pris för denna workation: 5000:- (Varför kostar det pengar? Läs gärna under vår FAQ!)

Krav på sökande: Gärna jobbat inom servicebranschen ett par år. Vi letar även efter någon med ett gott humör och en bra attityd till det mesta livet har att erbjuda.

Lönen ligger 1100 euro per månad.”

Text från WoFo Agency. För att ansöka till jobbet klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *