Vad är en bal på slottet?

20130907-144030.jpg

Började dagen med att prova klänning. Den som jag tänkt ville jag inte längre ha så det var bara att börja riva i garderoben. Fortsatte ner till affären. När jag kom ut slängde jag grejerna i bilen men det kändes fel… Öppnade förarsätet men upptäckte att jag satt mig i fel bil! Vad är oddsen att någon med lika bil är lika förvirrad som jag och glömmer låsa bilen? Går ut, snabbt som satan, och plockar med mig prylarna för att sätta mig i ”rätt” bil, parkerad typ tio plaster bort (ja, jag brukar glömma vart jag parkerar). Oupptäckt. Puh. Kommer hem och ställer mig i duschen och får snilleblixten att skrubba bort det sista av sensommarbrännan. Not a good idea. Nu är jag typ prickig. Men men… Klänningen är snygg i alla fall. Vad är en bal på slottet? Eller rättare sagt, vad är en bal på Grand? Nu har jag i alla fall kommit halvvägs och Magnus flätar mitt hår och jag dricker mousserande. Ibland är livet rättvist, trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *