OMG!!! NOO!!!

20130902-211108.jpg

Mitt hjärta brast precis… Jag gråter blod, sliter mitt hår och hoppas innerligt att jag vaknar upp ur min mardröm! Det här kan inte vara sant… Jag och tjejerna skulle ju ha filmfestival i en månads tid, titta på massa Goslingfilmer, dricka champagne och bära dyra cocktailklänningar ända fram till röda mattan och premiären av ”Fifty Shades of Grey”. Charlie Hunnam (who?) och Dakota Johnson (who?). Var är rättvisan i världen? Skit i bruden då men Charlie Hunnam? Why? Det finns bara en Mr Grey, the one and only Ryan Gosling. Punkt.

2 svar på “OMG!!! NOO!!!”

  1. Hej hopp. Ja så tänkte jag oxå när jag såg charlie hunnam. Men nu har jag börjat att se sons of anarchy å han e Mr Grey. Han kommer att göra den filmen sååå jävla bra. Bra skådis å snygg utan kläder.

  2. Hej, jag antar att jag får ge honom en chans… Men fortfarande svårt att tro att han är bättre än Mr Gosling…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *