Fjortisfest med Medina

Erica & Diana

Första semesterveckan avklarad. Hur sjukt är inte detta? Kan inte fatta att det gått så fort… Veckan inleddes med ett besök hos Diana och Dansk i Båstad. Slappemåndag väntade för oss tjejer (och en del grabbar) där Medina stod för spelningen. Älskar Medina! Festade som två fjortisar på förfesten och hoppade förmodligen mest längst fram vid scenen under spelningen men vi tog det mycket vuxna beslutet att tacka nej till efterfesten…

Medina

Jag vet inte hur längesen det var som vi var på Madison tillsammans, men hysteriskt roligt var det i alla fall! We still got it baby… :) Tisdagen var väl något seg kan jag väl erkänna men lätt värt det… Shit som jag saknar Båstad.

1 svar på “Fjortisfest med Medina”

  1. Å vad ni ser glada ut, ❤roligt att se Er återträff
    Ni e rena radarparet❤undrar när vår återträff
    Ska bli……haha…..Diana har ju en grann fläck
    På linnet haha…. Kunde inte hålla käften…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *