Ja, herrejävlar…

Sista månaderna har varit hysteriska. Först 30-års fest för Magnus, sen hippa i Värmland och några veckor efter det dags för bröllopet. Magnus och jag har i stort sett gått om varandra den sista tiden och egentligen bara setts i dörröppningen, i sängen (låter kanske kul men när den ena krupit ner så har den andre sovit, och tvärtom) eller på någon fest. Denna vecka började med Magnus på dygn och Harley på barnakuten (allergisk reaktion av något slag). Mindre kul men det löste dig, som det oftast gör, och Harley mår bra. I går vinkade jag av Magnus för en veckas semester på Kreta och timmarna senare kom mormor. Så ni kanske kan räkna ut vad som händer ikväll? Girls’ night out såklart! Untz, untz, untz… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *