Alla Hjärtans Dag

20130214-065835.jpg

För en dryg månad sen kom vi hem från Florida… Men älskling, om vi varit kvar i staterna idag så hade jag först tagit med dig till stranden och smörjt in dig med kokosdoftande Hawaiian Tropic med mina mjuka händer, jag hade vare sig gnällt över värmen eller över hur rastlös jag är. Efter några timmar vid havet hade vi åkt till Sawgrass Mills där du hade fått shoppa loss i flera timmar utan begränsningar och utan frågor om när du är klar, jag hade gladeligen stått vid din sida och lämnat smickrande kommentarer, även efter din femtionde tröja. Efter en rosa glittrig cocktail i hotellbaren hade en taxi plockat upp oss och kört oss till Miami Beach’s bästa skaldjursrestaurang, där hade jag förklarat min kärlek till dig, sagt hur fin du är och hur du ”complete me” och sen hade vi druckit champagne tills det sprutade ur öronen. Jag tror du hade uppskattat denna dag… Nästa år? :) Jag älskar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *