Gravid?

Neeeeeeeeeeeeeej! Inte jag i alla fall. Ryktet går på dagis och det tisslas och tasslas när jag kommer och går. Not so funny! Beror inte på att vintervollisarna tagit över helt utan att min älskade, underbara dotter springer runt på dagis och säger att hon ska få en lillasyster. I ett halvår nu har hon tjatat om att hon ”vill ha en sån som Lom har”. (Lom = Malou som är en kompis till Harley och ”Lom” har en lillasyster). Och nu säger hon alltså att det är så, vilket det inte är. Kan ni sluta viska bakom min rygg nu? Allt som barn säger är inte sant. Det är ungefär samma sak som att hon säger att pappa har stor snopp (ok, den kanske var låg). :) Barn är som vandrande skvallerblaskor. Punkt.

2 svar på “Gravid?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *