Salvador Dalí i St. Petersburg

Salvador Dalí

När vi slog upp våra blå (och Magnus bruna) tidigt i morse sken solen och inte ett moln skymtades på himmelen (lite ångest med tanke på att större delen av dagen skulle spenderas i en bil). Vi körde söderut, förbi Tampas mäktiga skyskrapor och över bron till St. Petersburg där Salvador Dalí Museet var vårt mål. Titta på konst gör man inte varje dag…

St. Petersburg, Florida

Otroligt intressant och mäktigt, rörande och smått märkligt på samma gång, jag är helt såld! Kanske ska önska sig en sån tavla när man fyller år… Förmodligen. Efter några timmar på museet som låg precis vid den vackra hamnen i St. Petersburg bar det av till Cape Coral igen där vi hann njuta lite grann av eftermiddagssolen i alla fall…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *