Disney World – Magic Kingdom

Magic Kingdom

Sent igår kväll kom vi till hotellet i Lake Buena Vista, strax utanför Orlando, där det blev ett glas vitt vin i baren innan vi hoppade i säng med en mycket förväntansfull liten tjej, och idag var den stora dagen! Magic Kingdom väntade med alla Disneyfigurer, karuseller och upplevelser. Dessvärre regnade det större delen av dagen så det blev lite kyligt men Harley var mer än nöjd…

Magic Kingdom

Något spänd precis innan mötet med Nalle Puh och Tiger. Gud så mycket det finns att göra här! Nu blir det något gott att dricka i baren, sen vidare till en restaurang för lite käk och sen gissar jag på att vi alla kommer att stupa ner i sängen om några timmar, som slagna hjältar och lyckliga som små barn på julafton… :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *