Sommelierföreningen Syd

För några veckor sedan var jag på champagnemingel på Gustibus i samband med sommelierföreningens (södra sektionen) årliga heldag i samband med årsmötet. Det var en fullspäckad dag där jag tyvärr bara hade möjlighet att närvara en liten stund på minglet. Utgången för min del blev i alla fall att jag valdes till vice ordförande i föreningen. Det ska bli mycket roligt och spännande att tillsammans se vad vi kan uppnå under det kommande året… Ni har väl inte missat vår hemsida eller att vi finns på Facebook? Dessutom ger en godkänd examen hos följande sommelierutbildningar en inbjudan till medlemskap i föreningen: Gustibus Wine & Spirit Academy, Restaurangakedemin och Vinkällan. Jag ser fram emot ett fullspäckad 2013!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *