Skattkammarön äger

Igår åkte jag och familjen in med några vänner till leklandet i Lund. Skattkammarön hade vi aldrig varit på och det blev en mycket trevlig upplevelse, men det är svårt att säga vem som egentligen hade roligast, jag eller barnen. Stor fördel att det var lite mindre och inte så stökigt, men det bästa var ändå att det inte var så många barn så det fanns plats och utrymme för mig också (och de andra vuxna barnen) att härja… :)

Rutschkanan i olika färger var inte att leka med (nästa gång blir det tights så att jag får bättre glid) och jag var helt svett efter fighten med grabbarna i skjutrummet. Vi krossade er! Jag vill samtidigt passa på be om ursäkt till alla barnen som snällt fick vänta på sin tur men är det krig så är det!

Hoppborgen. Den vinner ändå förstaplatsen. I värsta Jet Li anda kickade jag plastpelarna med sån kraft och precision att jag nästan blev rädd för mig själv, och bakåtvolterna jag presterade kunde tagit mig till OS. Att jag däremot såg ut som en handikappad knubbsäl när jag skulle försöka pricka öppningen på borgen efter 50 meter ansats är en helt annan sak… Skyller på tighta jeans.

I morse vaknade jag med träningsvärk, blåmärken, skrapsår och brännmärken. Till och med Harley hade klarat sig bättre. Nästa gång blir det garanterat träningskläder, sockiplast, vattenflaska och håret i en tofs. Och då blir det krig på riktigt killar, KRIG! De skriver ju trots allt på sin hemsida: ”Alla är varmt välkomna, stora som små…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *