Sköna morgon

20120917-084346.jpg

I fredags kom min kära man hem efter fem dygn i fält så det var mest mys med familjen som gällde. I lördags var vi på kräftskiva med goda vänner, behöver jag säga att vi var skapligt trötta igår? Nu får det vara slut på festandet, bara en tjejfest nästa helg (ohh my God!) sen blir det några lugna helger framöver…

Idag tog jag en sån där lång och härlig morgon. Gick upp i kristen tid vid 06.30, sörplade kaffe till Nyhetsmorgon och pussade mina älsklingar hej då. Sen var det dags för ett cardiopass. Älskar att träna tidigt, för det första så kommer man igång och för det andra så är det rätt skönt att ha det gjort. Enda nackdelen är att jag eftersvettas som ett jävla as… Smällar man får ta antar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *