Slut som artist…

Så jag trycker på den röda knappen och skjuter ut mig. I will not be back. Magnus har typ legat ute i skogen sen i mars och nu är jag så jävla trött på det. Tur att mamma och pappa kommer senare i kväll, ska bli mysig. Jag ska inte göra ett skit. Förutom att försöka hinna med alla de saker som jag annars aldrig hinner. Kanske plocka upp min splitter nya vita iPhone 4S som legat i kartongen de senaste veckorna… Om det beror på att jag inte haft tid eller att jag är tekniskt ointresserad kan jag inte svara på. Förmodligen en kombination av båda. Perfekt, under tiden jag skrev detta somnade lillrumpan i soffan bredvid. En ”gratis” läggning” är inte varje dag man lyckas med. Att vi bråkade i två timmar innan kanske är irrelevant. Men man ska vara glad för det lilla. God natt.

PS. Jag har PMS…

1 svar på “Slut som artist…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *