Klockan har passerat 22.00 och jag är vaken

Smått imponerande måste jag säga. Annars vid den här tiden brukar jag ha somnat i soffan eller lagt ner huvudet på kudden för att snarka inom närmsta fem. Vet inte vad som håller mig vaken. Kanske vetskapen om att min man också är hemma vilket innebär stor chans för sovmorgon imorgon… :)

Nio dagar ute i skogen sätter sina spår. Magnus har alltså legat ute och lekt krig vilket gjort mig till gräsänka i alldeles för många dygn. Tur att jag har underbara grannar och fantastiska vänner som förstår vad en timmes egentid innebär!

Så tid för att blogga har inte funnits, eller tid ska jag inte säga utan jag har helt enkelt prioriterat annat. Dessutom håller vi strikt diet så några härliga viner med blodiga biffar har jag heller inte satt i mig. Inget att skriva om med andra ord, bara en massa skit precis som nu. Over and out som Magnus skulle sagt. Eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *