Och så var vi igång…

Inte jag och Harley då utan jag och Magnus. Beach 2012 närmar sig med stormsteg och dieten inför bikinisäsongen är i full gång, en diet som väcker någon form av hatkärlek inom mig. Träningen har jag precis kommit igång med och med träning kommer kost… Det är tanken i alla fall. Sista tiden kan jag inte vara speciellt stolt över mig själv, en långdragen förkylning satte stopp för löpningen i februari (och då hade jag inte ens kommit igång efter julhelgerna) och med kosten har det slarvats rejält. Med glass till frukost och ostbågar till lunch (inte varje dag men dock för ofta) så förstår ni att intag och uttag inte riktigt balanserat. Dieten är mer behövlig än efterlängtad och enda sättet att få bort överflödiga volanger och kärleksgropar är i form av strikt diet och hård träning. Kolla in det här klippet med Magnus Betnér, jag dör så roligt! Första dagen av 56 är nu avklarad, andra dagen påbörjad. Underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *