Nerbrända glasögon och uppbrunnen snuttefilt

Resultatet av en mindre eldsvåda i vårt hem i fredags som orsakades av total sinnesförvirring. Jag hade Caroline över och vi hade precis käkat klart, jag gick bort till vinkylarna där jag ställt finaste presenten jag precis fått och skulle bara kika på tryffeloljan, champagnevinägern och vitvinsglöggen som stod där så vackert förpackat med guldkant.

På vägen dit tog jag upp Harleys snuttefilt och plockade bort glasögonen som halkat ner på min nästipp. Problemet var bara att jag satte det rakt ner på två värmeljus. Jag gick bort till köket igen och i ögonvrån såg jag något som brann… Hoppsan. Snuttefilten var ett minne blott och glasögonen ett försäkringsprojekt.

Störst problem har vi ändå med Harleys filt… Vi har försökt muta henne med det mesta men inget verkar fungera. Hur kan en vit filt som missfärgats brun av all skit, som stank värre än en svinstia och förmodligen kryllade av bakterier vara totalt oersättlig? Det var nog bara en tidsfråga innan den självantände så det var nog bäst det som skedde. Men mina glasögon? Jag som varit så snäll i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *