Bröllop i Stockholm

Jag glömde nämna en liten detalj häromdagen när jag diskuterade (med mig själv) om hur mycket jag älskar stövlar. Jag älskar skor av alla de slag… Som alla brudar jag känner. Igår skulle jag gå in ett par nyinköpta till morgondagens stundande bröllop, med halvtrasig fot gick det sådär. Jag får väl helt enkelt springa ner till skomakaren och le sådär inställsamt, puta lite extra med läpparna och rumpan och förklara att det här är en nödsituation. Som alla andra gånger. Ni är allt bra korkade killar.

I vilket fall, om några timmar flyger jag och Magnus till Stockholm för Pre-meeting i stan med goda vänner, det blivande brudparet och såklart några glas… Många glas rättare sagt. Vi är ju barnlediga! Älskade mormor kom igår och kommer mysa med Harley hela helgen. Så jag räknar nog med ett och annat rumpskak… Och kanske lite otukt om jag har tur. Jag längtar ihjäl mig!!! Hörs när jag är tillbaka!

Följ mig även på Invinitum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *